Takket være støtte fra Øvre Eiker kommune og Øvre Eiker Idrettsråd så vil det heller ikke i år være egenandel for deltagelse- HELT FANTASTISK!!

• Uke 25 ( 22 juni-24 juni )
  • Uke 26 ( 27 juni-31 juni )
  • Uke 32 ( 8 august -12 august)
  • Uke 33 ( 15 og 16 august)

Loesmoen Idrettspark og fotballhallen blir hovedbasen for sommercampen.

Alf Stephan Skyba leder også i år dette tilbudet, og det blir et tett samarbeid med bordtennisen, sjakk-klubben og O-laget.

Egen ukeplan vil sendes ut så snart den er klar.

Tilbudet vil være  åpent fra 08.00 til 16.00 mandag til fredag og det  inkluderer lunch og frukt/drikke.

Vi kommer til å bruke grillen masse i sommer- bare å glede seg.

Dere kan melde på barnet på en eller flere uker - de som har plass på HIL Xtra allerede vil få fortrinnsrett sammen med de som inngår i tilskuddsmodeller fra Bufetat.

Max antall deltagere pr. dag vil være 50 barn.

Hil Xtra vil hver dag ha våre faste instruktører i tillegg til voksen koordinator.

VELKOMMEN!!

Påmelding via denne linken.

Her finner du link til alle tilbud som finnes i Øvre Eiker i sommer- mange kjempefine tilbud.